tisdag 21 maj 2013

Long time no see

Jag ska försöka ta upp bloggandet igen, vet inte hur det kommer att gå, men vi får se :)
Så vad har vi sysslat med?

Njutit av att sommaren är här (iaf nästan) plockat bort första punkkin, jobbat en hel del, varit på VM och sådant smått och gott. VM gick ju inte särdeles bra, men förvånansvärt långt klarade vi oss med tanke på hurdant lag vi hade.

Och så har vi varit lite oroliga över Rambo, han har visat tecken på att vara allergiskt mot mådd, han får stora knallar som sen kliar. Och så konstaterade vår veterinr förra veckan att Rambos nedre ögonlock svänger sig innåt, så nu ska han opereras på Måndag. Ett enkelt ingrepp osv. men visst blir man ju endå lite orolig.

Stuga har vi också till vår förfogande enda till nyår, så nu i helgen blir det antaligen att åka ner och bli där over helgen. Var dit förra veckan och Tykis simmade så tusan medan Rambo inte ens vågade gå nära vattnet, stora faaarliga pööpisen.

Det är väl i ganska stora drag var vi har sysslat med, har även pratat med Rambos uppfödare, de kan hända att vi har tre hundar här över sommaren, men det är ennu helt öppet. Så jo, det var väl det! Slänger upp lite bilder från den senaste tiden som socker på bottnet!

Påväg till Hartwall, taggad!!
 
Hade sjukt bra platser
 
Leijona miehistö
 
Tyke simmade på stugan
 
 
Och Rambo vågde inte gå nära vattnet solade

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar