måndag 14 januari 2013

Dittan och dattan

Bloggen lever inte ett så häftligt liv som ni kanske har märt.. Men jo, har väl ingen ursäkt till det direkt. Men här kommer iallafall lite uppdatering om vad vi har sysslat med den senaste tiden.

Vi har försökt överleva kylan, vet inte varför den känns så hemsk i år,kanske jag har börjat bli känslig. Men är ganska trött på att måsta packa på mig halva garderoben när man ska ut. Plus att Rambos tassar tycker inte om kyla. Och han har annars varit på sitt första skraptest förra veckan, så mot slutet av denna vecka får vi resultaten, hoppas på det bästa! Han har vuxit sig till en ordentlig teini och testar Tykes nerver dagligen. Men vi ska kastrera honom bara vi är klara med hela sikaripunkki episoden så då lugnar han väl ner sig. Och han testar ju inte gränserna med oss, utan med stackars Tyke.

Och vi människor då? Jo, vi har äntligen köket klart. Hade ju vattenskada somnu är fixat och nytt supersnyggt golv har vi också :) Men gud va skönt att inte behöva ha en massa byggargubbar här heltiden och under helgen kunde jag äntligen STÄDA. Ni vet inte hur jag har längtat efter att få städa (eller kanske inte själva städandet i sig, men att ha det städat) Det har ju inte varit någon ide att börja städa här när det endå ska renoveras så. Men nu, är det snyggt och klart.

Lite bilder skulle ni också få, men blogspot laddar inte upp några. Varför kan det inte finnas EN enda jävla blogg sida som INTE stärvar. Kiva när man känner sig inspirerad och så går den inspirationen till noll när man inte kan ladda upp bilder. Nå, vi får pröva pånytt imoron! Ha de gött :)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar