onsdag 14 november 2012

Onsdag kväll

Här har det inte hänt något så mycket utfrån det vanliga, på Måndagen besökte vi hundgården med sällskap av Rambos syskon. Allt som allt var det 7 Dobbisar, 1 Vinthund och 1 Beagle. Kan lova att ingen som bor i närheten av Karis hundgård kunde missa att det var hundar på gång :) Men kul var det att se alla och hur de har utvecklats samt prata med uppfödaren, har ju bara pratat med dem i telefon sen Rambo kom hem.

Helgen spenderas antagligen på stugan i Sibbo, Rambis har ju aldrig varit där. Skönt att komma bort lite. Så imoron ska jag handla allt som vi skall ha med och på Fredagkväll skall det städas såatt huset är rent när vi kommer tillbaka på Söndag.

Men nu ska ja sluta babbla, vi skall kolla en Bäck film! Den svagaste länken eller något i den stilen. Här får ni lite bilder från idag. Har tyvärr inga från valp-träffen för det var så mörkt att vi var tvugna att ha en bil med belysningen på föratt se något (varför i hela helvete finns det ingen belysning på Karis hundgård? T.o.m Pojo hundgården har belysning?)


 
 


Här på sista bilden ser ni också hur fint Rambis har läkt med den "nya" medicinen. Vi har bokat veterinärtid till nästa vecka, så då skall vi se vad planerna är framöver. Min fina pojke :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar