torsdag 4 oktober 2012

When something needs to be done

Detta har vi åstadkommit idag:










Om man inte "aktiverar" hundarna, typ sparkar en boll eller kastar en leksak, så svansar de bara omkring på gården. Så jag gick omkring och släpade fötterna efter mig och sparkade lite boll åt dem.





Då blev de fart!

Och så dödar vi bollen lite..

Som ni ser (ni som sett hur han har sett ut) så kan ju konstatera att Rambis bllir bättre i rekordfart! (jämnför med bilden nedan som är tagen för 3 veckor sen) Så jävla skönt!



Och med mina sista krafter (hehe) bakade jag lite mockarutor (hade inte ingredienser till något annat hemma..) så nu är jag helt finito.

Kommer väl att slockna på soffan inom en timme. Nä, men ska ut med hundarna en kort sväng först. Blir nog hemma imoron. Saken är ju den att jag hade feber i Fredast men lindrade den med en massa burana föratt klara arbetsdagen, och då gick febern om på 1 dag. Nu har det ju kommit tillbaka dubbelt värre, så ja tar inga risker med att komma tillbaka till jobbet för tidigt. Annars går det ju bara några dagar och så blir jag sjuk igen.

Men jo, nu ska vi börja gå ut med hundarna och sen blir det väl kanske en film, som jag ändå kommer att somna under.. : D









1 kommentar:

  1. Jeeee! Pälsen kommer tillbaka. :D Och vad han har vuxit igen. Otroligt!

    Puss på pojkarna (dom fyrbenta alltså...) ;o)

    SvaraRadera