tisdag 9 oktober 2012

(utom)husdjur

Alltså, man kunde ju tro att halva av skogens hjortstam tror att dom bor hos oss. Dom springer runt gården konstant! Varje gång R far på morgonskift kring 05:30 så står det otm 2 hjortar och glor på honom vid staketet. Och jag ser hjortar på vår väg 8/10 gånger som jag kommer hem från jobbet. Och nu just när jag släppte ut hundarna så dundrade de när iaf 4 hjortar sprang bort från staketet. Alltså vad är juttun? För Rambos del är det ju ingen skillnad, han fattar inte så mycket av av detdär, men Tykis stackarn blir ju som besatt, springer runt och brölar. Föratt inte prata om hur kul det är att vara ut och gå med dem när hjortana springer omkring helatiden.

Kanske jag borde springa längs staketet och bröla som en dåre föratt dom ska bli såpass skrämda att de inte kommer tillbaka. Det sku ju vara en syn..  För dom står helt seriöst nästan fast i staketet och glor. Tönttar..

Det var allt jag hade på hjärtat idag, nu ska ja fortsätta läsa dagens nummer Härliga Hund :)

1 kommentar:

  1. Du måste klä Roy i Vargakläder o ha honom att gå runt staketet o yla nån natt så kanske dom int vågar komma mer. De sku dessutom se ganska kul ut om du kikade i fönstret tillika, ha ha.

    SvaraRadera