fredag 5 oktober 2012

Idag och imoron

Idag har jag mått helt hyfsat bra, så jag har städat lite. Imoron ska jag och R till Jysk och inhandla nya täcken och påslakan. Konstaterade igårkväll att det underbara stora fluffiga täcket som vi har inte är så praktiskt som det borde föratt höra hemma hos oss. Men två hundar i sängen så behövs det ett täcke som man kan slänga i tvättmaskinen när det behövs, och detta två personers thermotäcke gå inte in i maskinen, och då har vi en 7 kgs maskin.. Så jo, imoron ska de handlas nya täcken och lite annat. Vad ja ska göra med mitt gamla täcke vet jag inte, måste ta en funderare på det.

Men nu ska ja läsa lite bloggar och så småningom börja röra mig mot M&P. R har båt idag så jag och hundarna är ensamma hemma från morgon till kväll, så vi ska dit och hänga lite.

Och hej, på tal om något helt annat, Tykis har ju ätit Light foder nu en tid föratt han började bli lite väl rund (hans L storleks reflexväst gick inte på honom mer) men igår när vi hade varit ut på kvällsprommis så testade jag på skoj om hans väst gick på honom, och det gjorde den! De va inte ens spänd. Så high five på den! För grejjen är den att när vi är hemma behöver han ingen väst för han är endå inte lös i skogen, men hos M&P brukar han få vara lös och då är det nog bäst att han en väst. Visst är ju selen också bra, men västen syns på lång håll om han sku få för sig att stick iväg på egna äventyr. Så att sådant!

1 kommentar: