torsdag 27 september 2012

Bilder från de senaste dagarna

Ikväll blev det lite oplanerad skogsmotion, Tykis bestämde sig föratt det var mycket roligare att jaga hjortar är att gå snällt längs vägen, så det blev en liten motionsrunda i skogen innan vi hittade rymligen, eller innan han hittade oss ska vi säga ;)

Rambis blev lite kall av att springa ute i regnet (spårhund javisst) så han fick sin tröja och rymlingen fick en filt.

På kvällarna är det så mörkt redan att det är pannlampan som gäller och lekstunden efter kvällspromenaden blir ganska kort.


Och så tappar vi tänder i det bara knakar om det. Häromnatten vaknade jag av att Rambo tuggade på något som inte lär så hälsosamt (knars knars ni vet) och då var det två tänder som han tydligen hade tappat mitt i natten..

Och nu har årets uppsättning av kalendrar anlänt och ÄNTLIGEN fanns det Dobbis kalendrar!! Kan nämligen inte påverka vad det kommer för slags kalendrar, de kommer raka vägen från Britterna. Men ett glädjesprång tog jag :D

Så det är de senaste dagarnas happenings, min data börjar tydligen ha gjort sitt så småningom när det inte går att blogga och lyssna på musik samtidigt.. Nå, då vet jag iaf vad ja ska göra med mina skatteåterbäringspengar..

1 kommentar:

  1. Man blir SÅ glad att se Rambos ansikte numera, likaså hans fina tappade tand.

    SvaraRadera